Processen

Efterårsholdet 2021 er godt i gang. Men vi er helt klar til at tage imod tilmeldinger til Selvstarter i 2022. Så udfyld formularen, og få plads på næste hold til foråret. Så skyder du genvej til at give din forretningsidé vinger.

Brænder du for at blive en god iværksætter? Så er et Selvstarter-forløb en effektiv genvej til succes.

Er du studerende på en af de mange uddannelser i Roskilde, har du mulighed for at melde dig til Selvstarter. Dermed kan du teste, validere og afprøve din forretningsidé, så du bliver godt klædt på som iværksætter.

Datoer og frister

Næste forløb bliver i foråret 2022. Datoerne er:

  • 2. februar: Workshop 1
  • 2. marts: Workshop 2
  • 30. marts: Workshop 3
  • 27. april: Workshop 4
  • 11. maj: Finale

Du melder dig til via formularen nederst på siden.

I løbet af de ca. tre måneder arbejder du intenst med at udvikle din egen forretningside.

Du får sparring og masser af værktøjer til at blive en succesrig iværksætter på de fire workshops. Imellem dem arbejder du selvstændig med din forretningsidé og tester løbende dit koncept på potentielle kunder.

Hvad sker der efter tilmeldingen?

Når du har tilmeldt dig, skal du være klar til at blive ringet op og deltage i en kort samtale med projektleder og underviser Camilla Huge-Lind.

Hun screener din ide og dit drive via en kort telefonsamtale, så kun de mest motiverede får plads.

De fire workshops foregår alle i Musicon-bydelen i Roskilde, nærmere bestemt i Erhvervshuset Samspillet. Her er højt til loftet og i det hele taget plads til at udfolde de gode ideer.

På vej videre med en stor finale

Som afslutning på forløbet holder vi et brag af en finale. Her får du chancen for at pitche foran et publikum og et panel af forretningsudviklere og erfarne iværksættere. Og så er der masser af muligheder for at netværke og skaffe kontakter og viden, som for alvor kan få dit produkt ud over rampen.

Vil du være selvstarter?

Tilmelding til Selvstarter

Klik på linket her 👇 og udfyld formularen. Ansøgningsfrist til holdet i foråret 2022 er 17. januar.

Meld dig til Selvstarter