You are here

Processen

Et nyt Selvstarter-hold begynder i 2021. Se datoerne for de fire workshops her, og tilmeld dig inden 1. december 2020.

Er du studerende på en af de mange uddannelser i Roskilde, har du mulighed for tilmelde dig og dermed teste, validere og afprøve din forretningsidé ved at deltage i et Selvstarter-forløb.

Vi screener ideen og dit drive via en kort telefonsamtale inden optagelse, så kun de mest motiverede får plads.

Datoer og frist for foråret 2021

Brænder du for at blive en god iværksætter? Så tilmeld dig forløbet i foråret 2021.

Fristen for tilmelding er 1. december 2020. Så skynd dig, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Når du har tilmeldt dig, skal du være klar til at blive ringet op og deltage i en kort samtale med projektleder og underviser Camilla Huge-Lind.

Hun screener ide og engagement hos alle tilmeldte, før hun fordeler det antal pladser, som retningslinjerne tillader til den tid.

Find mere information i sektionen spørgsmål og svar her på siden.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen ud for disse fire workshops, hvis du vil med på næste Selvstarter-hold og udvikle din egen forretningside:

 • Workshop 1: Tirsdag den 19. januar
 • Workshop 2: Tirsdag den 9. februar
 • Workshop 3: Tirsdag den 2. marts
 • Workshop 4: Tirsdag den 23. marts

Hvis det er muligt at afholde et stort arrangement i foråret 2021, bliver der forventeligt Selvstarter-finale i uge 14 eller 15. Mere info følger.

Vil du være Selvstarter?

 • Hvor mange timer skal jeg bruge?

  Du skal deltage i de fire workshops, der hver varer tre timer.

  Derudover forventes det, at du bruger minimum 10 timer om ugen på at udvikle din virksomhed. Det er vores erfaring, at dette timetal er absolut minimum for at få en fornuftig fremgang i virksomheden. Her er kundeudvikling den vigtigste aktivitet, da det er gennem kundeudvikling, at forretningsmodellen kvalificeres.

 • Kan jeg få hjælp undervejs?

  Det er naturligvis muligt at få sparring på din uddannelse og fra Musicon-sekretariatets projektleder. Men det forventes, at du som Selvstarter-deltager arbejder selvstændigt, og at du på eget initiativ gør det, der er nødvendigt, for at din virksomhed rykker sig.

 • Hvor foregår det?

  De fire workshops afholdes i Musicon-bydelen i Roskilde. Her er der masser af iværksættere i forvejen og gode muligheder for at prøve ideer af.

  Vi sørger for rammer, hvor der er god plads. Corona-situationen følges løbende, og myndighedernes retningslinjer efterleves naturligvis.

  Workshop 1, 2 og 4 foregår i Musicon-bydelen. Enten i Musiconhuset på adressen Pulsen 5C eller i Eventrummet i Laboratoriet (ved Aaben Dans), Rabalderstræde 10.

  Workshop 3 foregår sandsynligvis i Orange Makerspace, Penselstrøget 66.

  Ud over at deltage i de fire workshops forventes alle tilmeldte studerende at arbejde med projekterne mellem de fire workshops. 

 • Hvem står bag Selvstarter?

  Selvstarter-forløbet er lavet i samarbejde mellem Musicon-sekretariatet, CORO og de mange uddannelsesinstitutioner i Roskilde.

  For tiden er det:

  • Roskilde Handelsskole
  • Zealand
  • RUC
  • Roskilde Katedralskole

  Projektet er støttet økonomisk af alle samarbejdspartnerne samt Udvalget for Vækst, Erhverv og Globalisering i Roskilde Kommune.

Senest opdateret

18.11.2020